3/16/2018 07:34:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση από κοινού με τους βουλευτές του κόμματος Νίκη Κεραμέως, Μαρία Αντωνίου και Χρήστος Κέλλας με θέμα την κατακόρυφη αύξηση των οργανικών θέσεων και θέσεων ευθύνης στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εν καιρώ οικονομικής δυσπραγίας.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με τον νέο οργανισμό του ΥΠΠΕΘ, όπως ορίζεται στο ΠΔ 18/2018, ΦΕΚ Α’ 31/23-2-2018, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός τμημάτων και οργανικών θέσεων στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου σας, τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ δημιουργούνται εκατοντάδες νέες θέσεις ευθύνης.

Ερωτάσθε:

1. Πόσες ακριβώς είναι οι νέες οργανικές θέσεις και νέες θέσεις ευθύνης που δημιουργούνται με το νέο οργανόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων;
2. Ποια η οικονομική δαπάνη που προκαλούν οι εν λόγω θέσεις στον Προϋπολογισμό του Υπουργείου;
3. Πού αποσκοπεί μια τέτοια διεύρυνση των δομών του Υπουργείου και δη στη δεδομένη δημοσιονομική συγκυρία;
4. Πώς θα χρηματοδοτηθεί αυ τη η επιπλέον δαπάνη;»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.