3/15/2018 12:42:00 μ.μ.
0


Ο Δήμος Ναυπλιέων παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από το νόμο ο οποίος εξισώνει την κατοχή πτυχίου σχολής Θεατρικών Σπουδών ή Θεάτρου ΑΕΙ με την κατοχή πτυχίου ΤΕΙ Δραματικής Τέχνης. Εξισώνει μια 4ετή Πανεπιστημιακή φοίτηση με μια τριετή δραματική σχολή δημόσια ή και ιδιωτική.

Κατανοούμε τον κίνδυνο υποβάθμισης των πτυχίων των σχολών Θεατρικών Σπουδών και τις δικής μας συμπεριλαμβανομένης.

Σε μια εποχή που το ζητούμενο σε όλους τους τομείς είναι η αξιοπιστία, μια τέτοια πράξη της κυβέρνησης μάλλον σε αντίθετα συμπεράσματα οδηγεί. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των φοιτητών μας και συνυπογράφουμε το αίτημα για άμεση ανάκληση του νόμου ή/και των διατάξεων του που αφορούν τα τμήματα Θεατρικών Σπουδών και Θεάτρου και η εκ νέου επεξεργασία του από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Τυχόν εμμονή στο Νόμο Γαβρόγλου, θα οδηγήσει σε επαγγελματικό μαρασμό τις σχολές Θεατρικών σπουδών και θα υποβαθμίσει τη σχολή του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου που με τόσο κόπο και θυσίες πολλών, επιτελεί το έργο της στο δήμο μας. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.