3/21/2018 08:19:00 μ.μ.
0


Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κ. Γαβρόγλου, κατέθεσε ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με την καταγγελία του ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας για τον αδικαιολόγητο αποκλεισμό των μαθητών των Εσπερινών ΓΕΛ από την πρόσβασή τους στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας καταγγέλλει τον αναιτιολόγητο και άδικο αποκλεισμό των μαθητών των Εσπερινών ΓΕΛ από την πρόσβασή τους στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι τους αναγνωρίζει το δικαίωμα, μέσω των πανελληνίων εξετάσεων των Εσπερινών Λυκείων, να σπουδάσουν σε ένα ευρύτατο φάσμα επιστημονικών αντικειμένων (π.χ. νομική, ιατρική, οικονομία, κ.ά.). Κατόπιν τούτων, σας υποβάλλω συνημμένο το ψήφισμα συμπαράστασης της ΕΛΜΕ Αργολίδας και σας καλώ να απαντήσετε άμεσα στις σε αυτό αναφερόμενες καταγγελίες και επιχειρήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.