3/04/2018 09:08:00 π.μ.
0

Υλικά

Για 4-6 άτομα


3 φλιτζάνια αμιγδαλόσκονη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/4 κούπας λάδι
1/4 φλιτζανιού μέλι ζεστό
3 μεγάλα αυγά
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 μπανάνα πολτοποιημένη σε πουρέ
1 φλιτζάνι χοντροκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
Μέλι ρευστό για το σερβίρισμα




Εκτέλεση


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε μια φόρμα 20 x 20 εκ και πασπαλίζετε με αμυγδαλόψιχα ή βάζετε ένα αντικολλητικό φύλλο.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε την αμυγδαλόψιχα, τη σόδα και το αλάτι.

Σε ένα μέτριο μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το ηλιέλαιο, μέλι ζεστό, τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.

Ρίχνετε τα υγρά συστατικά στο μείγμα αμυγδαλόψιχας και ανακατεύετε απαλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Διπλώνετε με μια σπάτουλα τη σοκολάτα και πουρέ μπανάνας και στη συνέχεια ρίξτε στη φόρμα.

Ψήστε για 33-43 λεπτά. Στη συνέχεια αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.


ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.