3/21/2018 07:45:00 μ.μ.
0

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΠΡΟΣ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. 
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. 1.200.000€ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ. 

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη μέρα ανάληψης, εκπόνησε την μελέτη, και προχώρησε στις αδειοδοτήσεις του κόμβου στη συμβολή της εξόδου Κρανιδίου με τον περιφερειακό δρόμο προς Πόρτο Χέλι.

Ένα έργο που έπρεπε να έχει γίνει μαζί με τον κόμβο Κρανιδίου Ερμιόνης και υλοποιήθηκε πάλι επί Δημαρχίας Δημήτρη Σφυρή το 2010.

Ένα έργο που θα συμβάλει στην αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Ερμιονίδας και θα συμπαρασύρει κι αλλά έργα που είναι υπό έγκριση, όπως ο ηλεκτροφωτισμός των κεντρικών οδικών αξόνων.

Υπογράφεται η τριμερής προγραμματική σύμβαση μετά από την χθεσινή ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο και το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου και του Δήμου Ερμιονίδας.

Η παρακολούθηση θα γίνει από κοινή επιτροπή με εκπρόσωπο του Δήμου.

Το κόστος δημοπράτησης ανέρχεται στο 1.200.000€.

Εκτός από τη μελέτη ο Δήμος προέβη στη σύνταξη κτηματολογικού πίνακα και κτηματολογικού διαγράμματος.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.