3/16/2018 07:38:00 μ.μ.
0

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Είναι πραγματικά απογοητευτικό ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής να είναι πολιτικά αφανής και να επιχειρεί με επικοινωνιακές κορώνες διαχειριστικών προσεγγίσεων να αποκτήσει πολιτική υπόσταση.

Μας προκαλούν εντύπωση τα ψεύδη που μεταχειρίζεται όταν, για κάθε θέμα το οποίο θέτει, έχει στις δημόσιες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής λάβει όλες τις απαντήσεις, τόσο από εμένα, όσο και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Ειδικά για τους διαγωνισμούς μεταφοράς των μαθητών ενημερώθηκε ότι είναι έτοιμοι και ότι στις επόμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής θα έρθουν προς έγκριση τα τεύχη δημοπράτησης.

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι για τα θέματα αυτά ο κ. Πατσαρίνος έχει άγνοια, αδυνατεί να τοποθετηθεί στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και απ’ την άλλη πλευρά με ιδιαίτερη ευχέρεια βγάζει ανακοινώσεις, μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Πλέον δεν μας κάνει καμία εντύπωση η συμπεριφορά του, που στερείται πολιτικής υπόστασης».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.