3/24/2018 08:22:00 π.μ.
0

Οι Έλληνες Πρόσκοποι η μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση νέων, συμμετέχει στην περιβαλλοντική πρωτοβουλία της WWF με τίτλο «Η Ώρα της Γης» ανελλιπώς από το 2010, επιβεβαιώνοντας κάθε χρόνο το δυναμικό ενδιαφέρον των Προσκόπων για πρωτοβουλίες και δράσεις για το περιβάλλον και την προτεραιότητα της Προσκοπικής Κίνησης παγκοσμίως σε δράσεις που έχουν σαν στόχο τους την προστασία του πλανήτη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, οι Προσκοπικές Εστίες που βρίσκονται στις πόλεις και τα Προσκοπικά Κέντρα που βρίσκονται στη φύση σε 350 σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα "κατεβάσουν διακόπτες", στέλνοντας ένα δυναμικό μήνυμα για την άμεση προστασία του πλανήτη!

Οι Έλληνες Πρόσκοποι συμμετέχουν ενσυνείδητα στη δράση «Η Ώρα της Γης» υποστηρίζοντας ότι το ενδιαφέρον για το περιβάλλον και την προστασία του είναι πρωτίστως ατομική υπόθεση και μπορούμε με απλές καθημερινές πράξεις να περιορίσουμε ή ακόμα και να αποτρέψουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις στο Παγκόσμιο Κλίμα.

Κάθε Μέλος της Προσκοπικής Κίνησης ας λειτουργήσει ως διαρκές παράδειγμα αυτής της μεγάλης προσπάθειας, μια που το ζητούμενο της κλιματικής αλλαγής από τις αλόγιστες ανθρώπινες επιλογές και πράξεις έχει γίνει προτεραιότητα μείζονος σημασίας για τη ζωή μας.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.