3/07/2018 11:54:00 π.μ.
0

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και από ξένους δρομείς .Στις 81 έφτασαν οι συμμετοχές μαραθωνοδρόμων, από 33 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ταξίδεψαν και διαφημίζουν το Ναύπλιο σε διάφορες γωνιές της γης. Γεγονός που δείχνει ότι ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αυξάνει διαρκώς την δυναμική του και ταξιδεύει πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής στην φετινή διοργάνωση από το εξωτερικό συμμετείχαν δρομείς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Κύπρο και άλλες.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν :

AL: 6, AR: 1, AU: 1, BE: 4, BG: 2, BY: 1, CL: 1, CY: 1, CZ: 1, DE: 9, DK: 1, FR: 4,

ES: 1, GB: 7, HU: 1, IN: 2, IE: 1, IQ: 1, IT: 5, JP: 12, LT: 1, FYROM: 2, MK: 2, PL: 2,

NL: 3, RU: 1, RO: 2, SY: 1, SK: 1, US: 2, VG: 2, ZA: 1, ZW: 1.

Σημείωση. Ο πίνακας των κωδικών χωρών είναι από τα αρχεία της IAAF.

Η εξωστρέφεια του Μαραθωνίου Ναυπλίου και η διαφήμιση που έλαβε μέσω της πολυπληθούς και διεθνούς συμμετοχής αθλητών εκπληρώνει το στόχο της Δημοτικής Αρχής που βλέπει ότι ο προγραμματισμός και οι προσπάθειες της στον αθλητικό τουρισμό αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Καλή συνάντηση στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου του 2019 !

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.