4/18/2018 07:02:00 μ.μ.
0

Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, υπέβαλε ο Γιάννης Μανιάτης, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με την καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για τις τραγικές συνέπειες της εφαρμογής της νέας υπ’ αριθμ. Γ1α/Γ.Π. οικ.29106 13-4-2018 υπουργικής απόφασης, η οποία δημιουργεί ανυπέρβλητες δυσκολίες στην πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ειδικευμένους γιατρούς και κυρίως θέτει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας, απόφαση η οποία πρέπει, κατά τον Ι. Σ. Αργολίδας, να αποσυρθεί άμεσα.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς: 

«Με την από 18.04.2018 ανακοίνωσή του, που δημοσιεύθηκε στον Τύπο, το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας καταγγέλλει το περιεχόμενο της νέας υπουργικής απόφασης με αριθ. Γ1α/Γ.Π. οικ.29106 13-4-2018, επισημαίνοντας τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργήσει η εφαρμογή της και ζητά την άμεση απόσυρσή της, καθόσον αυτή θέτει ανυπέρβλητα εμπόδια στην ελεύθερη πρόσβαση των ασφαλισμένων στο Σύστημα Υγείας. Κατόπιν τούτων, σας υποβάλλω συνημμένη την άνω δημοσιευμένη ανακοίνωση και σας καλώ να απαντήσετε άμεσα στις σε αυτό αναφερόμενες καταγγελίες και επιχειρήματα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.