4/26/2018 04:08:00 μ.μ.
0

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σας ενημερώνει ότι υπογράφηκε η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του ΠΑΑ 2014-2020 (Σχέδια Βελτίωσης).

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του πρώτου σταδίου ορίζεται η 05/06/2018 και του δευτέρου σταδίου ορίζεται η 05/07/2018.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή και έως 20/07/2018 οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Αργολίδας (κα Σπυροπούλου Βασιλική τηλ:2752360265 ). Επίσης μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τις ιστοσελίδες του ΥπΑΑΤ www. minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr.

                                                                                          Ο
                                                                       Προϊστάμενος της Δ/νσης
                                                                          Δημήτριος Δήμου 
                                                                                Γεωπόνος                       

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.