4/10/2018 12:36:00 μ.μ.
0

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΓΕΙΩΝ  «Ο ΔΑΝΑΟΣ»
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                                                                         Προς
       τα Τακτικά Μέλη του Συλλόγου
Ε ν τ α ύ θ α

          Σύμφωνα με το άρθρο 36 του Καταστατικού του Συλλόγου, καλείσθε σε συγκρότηση της  Α΄Γενικής Συνέλευσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου του , την  16η  Απριλίου 2018  ημέρα Δευτέρα και ώρα  7  μ.μ.

Θ Ε Μ Α T A :

  1. Ετήσια λογοδοσία & απολογισμός των πεπραγμένων του οικονομικού έτους 2017 και ανάγνωση της εκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον Απολογισμό εσόδων και εξόδων του ίδιου οικονομικού έτους.

  1.  Εγκριση των παραπάνω από την Γενική Συνέλευση .

          Για  απαρτία κατά την Α΄. Γεν. Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 14 του όλου αριθμού των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα συγκροτηθεί  επαναληπτική  Γεν. Συνέλευση την  23/4/ 2018 ημέρα  Δευτέρα και  ώρα   7   μ.μ.  στον ίδιο χώρο, χωρίς άλλη πρόσκληση, οπότε η Συνέλευση θα είναι σε απαρτία με οσαδήποτε παρόντα μέλη (άρθρ. 37΄ του Καταστατικού).
                     
                          Ο  Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
           
                    Σωτήριος Κωτσοβός               Αναστάσιος Ι. Σκλήρης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.