4/28/2018 10:29:00 π.μ.
0

Υλικά

Για 2-4 άτομα

Τέσσερα μπούτια κοτόπουλου
1/4 κουταλιά του γλυκού σάλτσα σόγιας
20 γραμμάρια πάστα τομάτας
100 γραμμάρια κέτσαπ
10 γραμμάρια καπνιστός κόλιανδρος
25 γραμμάρια ζάχαρη
Πιπέρι καγιέν
Πιπέρι μαύρο
Δύο κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο


Εκτέλεση

Σε μία μεγάλη λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε έτσι ώστε να πάει σάλτσα παντού. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί το κοτόπουλο.

Βάζουμε τα μπούτια του κοτόπουλου σε ένα ανάλογο ταψί και από πάνω τη σάλτσα-μαρινάδα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο C για 1-1 ½ ώρα.

Σερβίρουμε με πατάτες με σαφράν και κρασί.


ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.