4/30/2018 04:27:00 μ.μ.
0

Έχουμε γράψει για την υποψηφιότητα Παναγιώτη Ζαχαριά πως πρόκειται για κοινής αποδοχής, η δήλωση του Αλέκου Λυκομήτρου είναι μια επιβεβαίωση των γραφομένων μας.

Οι εσωκομματικές εκλογές  της Νέας Δημοκρατίας , για την ανάδειξη των Προέδρων και Διοικήσεων των Ν.Ο.Δ.Ε. και ΔΗΜΤΟ θα διεξαχθούν την 13ην  Μαΐου.
Στην Αργολίδα, η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ζαχαριά , για Πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε., φέρει σοβαρά εχέγγυα για την προσπάθεια του Προέδρου της Ν.Δ>, Κυριάκου Μητσοτάκη, για << μια Νέα Δημοκρατία που θα ανήκει στα μέλη της >>.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή,για μια Παράταξη που θα υπηρετεί τους Πολίτες της Αργολίδας είναι ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος.
Ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος , με μακρόχρονη πολιτική ιστορία στον χώρο, πιστεύει ένθερμα ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα υπηρετήσει τα μέγιστα τις αρχές του Κόμματος στον Νομό, αυτές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ανάπτυξης .
Ο Αλέξανδρος  Λυκομήτρος, που συνδέεται με συγγενική σχέση 1ου βαθμού με τον Παναγιώτη Ζαχαριά, από την στιγμή της ανακοίνωσης της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, έχει δώσει όλες τις δυνάμεις του, για την εκλογή του δεύτερου, στην θέση του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε.
Μάλιστα, η στήριξη του Αλέξανδρου Λυκομήτρου  εκ των προτέρων, είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Παναγώτη  Ζαχαριά να διεκδικήσει την θέση του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.