4/12/2018 03:16:00 μ.μ.
0


Την Τετάρτη 11 Απριλίου συνεδρίασε το Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αργολίδας στα πλαίσια του προγραμματισμού ανταποδοτικών δράσεων για τα μέλη του Επιμελητηρίου για το άμεσο διάστημα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η υποστήριξη ανά κλάδο των επαγγελμάτων που απαρτίζουν το τμήμα υπηρεσιών και η κατάρτιση δράσεων κατόπιν διαβουλεύσεων – συναντήσεων με τα μέλη του Επιμελητηρίου και τα θεσμικά όργανα που τους εκπροσωπούν.

Επιπλέον αποφασίστηκε η συγκρότηση «Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας». Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Ψυχογυιός και στο άμεσο προσεχές διάστημα θα οριστικοποιηθεί η σύνθεσή της.

Η βούληση και η κατεύθυνση είναι η επιτροπή να απαρτίζεται από θεσμικούς παράγοντες και επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και συναφή επαγγέλματα από όλη την Αργολίδα.

Για το λόγο αυτό, παράλληλα με τις δικές μας ενέργειες, καλούμε τους ενδιαφερόμενους από τους παραπάνω κλάδους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.