4/20/2018 10:16:00 π.μ.
0

Γραφείο... στην Κίνα προετοιμάζει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, προκειμένου -όπως περιγράφεται στη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- να υπάρξει προβολή του ως επιχειρηματικός και επενδυτικός προορισμός στην εν λόγω ασιατική χώρα.

Πρόκειται, ειδικότερα, σύμφωνα με την εισήγηση του αντιδήμαρχου Παναγιώτη Πετρόπουλου, για Γραφείο Επιχειρηματικών Αντιπροσωπειών του Δήμου Πύλου – Νέστορος στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, οι βασικές λειτουργίες του οποίου είναι οι εξής:

“1. Εισαγωγή των πολιτικών εξωτερικής οικονομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

2. Παροχή υπηρεσίας επιχειρηματικής πληροφόρησης σε όργανα κρατικής εξουσίας της Ελλάδας και κοινοπραξίες μεταξύ Ελλάδας και Κίνας που ασχολούνται με ξένες οικονομικές δραστηριότητες.

3. Διεύρυνση και διαφοροποίηση των διμερών εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

4. Γενικευμένη πληροφόρηση για την οικονομία και το επενδυτικό περιβάλλον της Ελλάδας στην Κίνα.

5. Να συστήσει ελληνικά επενδυτικά σχέδια και ακίνητα σε Κινέζους επενδυτές.

6. Υποστήριξη των εταιρειών που συμμετέχουν σε ξένες οικονομικές δραστηριότητες για την παραλαβή των παραγγελιών εφοδιασμού και εξυπηρέτησης.

7. Υποβοήθηση οικοδόμησης και ανάπτυξης οικονομικών και εμπορικών εταιρικών σχέσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα και την Κίνα.

8. Προώθηση της συνεργασίας πολλών πεδίων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του πολιτισμού και της τέχνης, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και της ιατρικής περίθαλψης και ούτω καθεξής”.


ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.