4/14/2018 11:49:00 μ.μ.
0

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα έχουν άμεση επίδραση στο ταίρι σας. Μιλήστε ξεκάθαρα γι’ αυτά που θέλετε και νιώθετε, δεν θα υπάρξει κανένα απογοητευτικό γεγονός. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να χαλαρώσει τη σκέψη σας, μην αντισταθείτε στο έντονο ερωτικό κλίμα που θα προκύψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύεται περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο
Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους ερωτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση, που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας ερωτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αρμονικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, με συγκρατημένες αντιδράσεις και δοτική συμπεριφορά. Σήμερα θα μιλήσετε χωρίς αναστολές, τώρα θα βάλετε σε τάξη την συναισθηματική σας κατάσταση, αλλά και τη σχέση σας. Ένα πρόσωπο που νοιάζεται για εσάς και έχει ερωτικές βλέψεις, θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας ανοίξει την καρδιά του. Με αποφασιστικό τρόπο θα περάσει σε εκδηλώσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Για τους ερωτικά μόνους εμφανίζεται προοπτική μόνιμης σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους. Ερωτική ίσως και κάπως παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με έντονη την διάθεση να προκαλέσετε και να ιντριγκάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Από τη δική σας πλευρά, θα σημειωθούν έντονες πράξεις διεκδίκησης με θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, μια εντελώς τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο της καρδιάς σας. Αν τολμήσετε να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξει κατάληξη σταθερού δεσμού. Για τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει το κλίμα στην καρδιά σας. Θα διαθέτει ελκυστική προσωπικότητα και έντονη ερωτική γοητεία, στοιχεία που θα σας κάνουν να το ερωτευτείτε. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα, που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα σταματάτε να ψυχοπλακώνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, ανεβάζοντας για τα καλά την ψυχολογία σας. Νέος αέρας θα διαπεράσει την καρδιά σας, αφεθείτε στον ερωτικό άνεμο που καταφθάνει, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις. Θα θερμάνει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να βγει από το καβούκι του. Αν φανείτε δεχτικοί και ανταποκριθείτε στα αισθήματα του, τότε καλοδεχτείτε τον ερχομό σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ερωτικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο θερμό, που θα αφεθείτε τελικά στις αισθήσεις σας χωρίς αντιστάσεις. Θα περάσετε σε ερωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή την φορά δεν θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αλλάξει διαθέσεις από την μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, επικοινωνιακή η στάση σας σήμερα. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θελκτικοί θα φανείτε στα άγνωστα άτομα. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σας δίνω την συμβουλή να μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Πίσω από μια τυπική συνομιλία, θα κρύβεται η έναρξη σταθερού δεσμού με καινούργιο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που σας διακατέχει. Έντονα γεγονότα θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ερωτικές αναστατώσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση, με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Θα περάσει σε βαθιές συναισθηματικές εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, θα θελήσετε να κρατήσετε σκέψη και καρδιά σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δεν θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε, η θερμή ερωτική σας στάση θα φέρει στιγμές έντονης έλξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αρχή δεσμού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.