4/17/2018 03:50:00 μ.μ.
0

Επειδή μας τηλεφωνούν συνεχώς πολλοί δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα πολλών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν την πεπλανημένη πεποίθηση ότι ο κ Κούγιας συνεχίζει να είναι συνήγορος υπερασπίσεως του κ. Καθηγητού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δ.Ο., ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα στην ποινή των δις ισοβίων από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για την πράξη της ανθρωποκτονίας εις βάρος της αειμνήστου συζύγου του και της αειμνήστου γιαγιάς της συζύγου του, στενών συγγενών του πρώην Υπουργού πολλών κυβερνήσεων, Νίκου Σηφουνάκη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε, γιατί η ενόχλησίς μας είναι καθημερινή, ειδικά από τηλεοπτικές εκπομπές, ότι ο κ. Κούγιας ήταν δικηγόρος του συγκεκριμένου κατηγορηθέντος - καταδικασθέντος μόνο καθόλο το στάδιο της προανακρίσεως και μέχρι τότε που στο στάδιο της ανακρίσεως προέκυψε η διαφωνία μεταξύ του κ. Ανακριτή και της κας Εισαγγελέως που χειρίστηκαν την υπόθεση για την προσωρινή του κράτηση.

Σ’ εκείνο το σημείο της διαδικασίας, μετά από διαφωνία με την σύντροφο του κ. Καθηγητή, αποστείλαμε email παραιτήσεώς μας από την υπόθεση και την υπεράσπισή του ανέλαβε πολύ γνωστός και εξαίρετος συνάδελφος Θεσσαλονίκης, ο οποίος και παρέστη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ως συνήγορος υπεράσπισής του.

Η πεποίθηση του γραφείου μας ήταν και είναι ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είναι αθώος και το Δικαστήριο παραπλανήθηκε.

Αθήνα, 17/4/2018

Με εκτίμηση

Δικηγορικό Γραφείο Αλεξίου Κούγια & Συνεργατών 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.