5/17/2018 02:32:00 μ.μ.
0

Στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιείται σήμερα η ετήσια ημερίδα περιβαλλοντικής και οικολογικής ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Eco-Management and Audit Scheme, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι εθνικών κοινοβουλίων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Κέντρου Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ημερίδα διοργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη και κατά τις εργασίες της ανταλλάσσονται εμπειρίες οικολογικής διαχείρισης δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί ο κ. Κωνσταντίνος Ματρακίδης, μηχανολόγος μηχανικός Μ.Sc., στέλεχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο οποίος παρουσίασε την εμπειρία του ελληνικού κοινοβουλίου στον τομέα της ενεργειακής αποδοτικότητας των κτιρίων.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.