5/21/2018 07:20:00 μ.μ.
0Έχοντας υπ όψιν του την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ενάντια στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, που θα μπορούσε να περιέλθει στον δήμο για την κάλυψη των αναγκών του, καθώς και τις μαζικές αντιδράσεις των πολιτών για να μην χαθούν ακίνητα από την πόλη του Ναυπλίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με επιστολή του ζητά να παύση κάθε δίωξη κατά των 6 συμπολιτών μας, που με την στάση τους θεώρησαν ότι υπερασπίζονται το Δημοτικό- Δημόσιο συμφέρον.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρει:

«Για την επικείμενη δίκη (22/5) των έξι συμπολιτών μας που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 25ης Ιουλίου του 2014 στο Μεγάλο Δρόμο μπροστά σε υπό εκποίηση κτήριο από το ΤΑΙΠΕΔ δηλώνω ότι πρέπει να παύσει κάθε δίωξη τους. Εκείνο το διάστημα υπήρξαν μαζικές συνελεύσεις πολιτών, αυτοδιοικητικών και φορέων, αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες και δυναμικές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας.

Στον Δήμο Ναυπλιέων η ΕΤΑΔ Α.Ε. (Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου) κατέχει σημαντικά ακίνητα, κάποια από αυτά σε άσχημη κατάσταση αλλοιώνοντας την εικόνα της πόλης και στο ΤΑΙΠΕΔ ανήκουν εκτάσεις που μπορεί χαθούν από την πόλη. Αποτελεί στόχο για την Δημοτική Αρχή η αλλαγή αυτής της κατάστασης προς όφελος των αναγκών των πολιτών, της ανάπτυξης του τόπου με διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.