5/09/2018 09:23:00 π.μ.
0

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. του Νομού Αργολίδας στέκουν αλληλέγγυοι στο πλευρό των συμβασιούχων-παρατασιούχων που μετά από την στυγνή κοροϊδία, υποσχεσιολογία και εκμετάλλευση που υπέστησαν τα τελευταία δύο χρόνια από το επίσημο κράτος, η πλειοψηφία τους βρίσκεται σήμερα χωρίς δουλειά και άνεργοι.

Αυτοί οι εργαζόμενοι οι οποίοι αντικειμενικά κάλυπταν θέσεις εργασίας πάγιων και διαρκών αναγκών, αφού εμπαίχτηκαν από το επίσημο κράτος στο τέλος βρέθηκαν άνεργοι.

Θεωρούμε ότι μετά από οκτώ χρόνια χωρίς προσλήψεις οι Ο.Τ.Α. έχουν αποδυναμωθεί από έμψυχο δυναμικό στο σύνολό τους και ειδικά οι ανταποδοτικές υπηρεσίες αυτών.

Οι προσλαμβανόμενοι με την 3Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π. δεν επαρκούν για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών και σε κάθε περίπτωση θεωρούμε αναγκαία την παραμονή των απολυμένων συμβασιούχων, γιατί στην πραγματικότητα και αυτοί θα συνεχίσουν να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

                                      Για το Δ. Σ. του Σ. Ε. Τ. Α. Αργολίδας

                      Η Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας
              Ευαγγελία Τσατσούλη                                            Ιουλία Λιάτα
        Επιστάτης Καθαριότητας ΥΕ2                             Βρεφονηπιοκόμος ΤΕ9
           Αιρετή Αντιπρόσωπος                                        Αιρετή Αντιπρόσωπος
      Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. & Α.Δ.Ε.Δ.Υ.                                        Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.