5/23/2018 09:58:00 π.μ.
0

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκεί όπου σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο για την πώληση των μονάδων λιγνίτη.

Την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Τα διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει τα σχέδια απόσχισης των μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης και των ορυχείων για την τροφοδοσία τους που θα τεθούν προς πώληση. Περιλαμβάνονται η μονάδα Μελίτη Ι στη Φλώρινα, η άδεια κατασκευής της Μελίτη ΙΙ και τα δικαιώματα στα ορυχεία που τις τροφοδοτούν, οι μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης μαζί με τα δικαιώματα στα ορυχεία.

Για την επικύρωση της διαδικασίας θα υπάρξει έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Ιουνίου.

Σήμερα θα υποβληθούν επίσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και στις 26 Μαΐου θα δημοσιευθούν επίσης στο ΓΕΜΗ οι όροι της απόσχισης. Η έγκριση της σύστασης των δύο νέων εταιριών αναμένεται στις 30 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.