5/12/2018 10:15:00 π.μ.
0

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στα πλαίσια της ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών του και σύμφωνα  με την Πράξη της Εκτελεστικής Επιτροπής 45/21.11.2014 της Τράπεζας της Ελλάδος, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, σε συνεργασία με Eurolife ERB Ασφαλιστική.

Τα σεμινάρια αυτά που αφορούσαν τους τομείς: Α΄ «Προϊόντα Κλάδου Ζωής, Βασικές Ασφαλίσεις, προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Ασφαλίσεις Προσόδων» και Γ΄ «Η Επικοινωνία στις Πωλήσεις», ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Και στα δύο σεμινάρια εισηγητής ήταν ο κ. Βλάσης ΓΑΔ υπεύθυνος εκπαίδευσης της
Eurolife ERB  Ασφαλιστικής.
Συμμετείχε επίσης και ο διευθυντής της Eurolife ERB Ασφαλιστικής κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου.

Τα παραπάνω σεμινάρια, τα οποία παρακολούθησε μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικοί σύμβουλοι, συντονιστές και πράκτορες), πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας εντελώς δωρεάν για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέλη του Επιμελητηρίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.