5/25/2018 03:43:00 μ.μ.
0

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. συμμετείχε με την παρουσία εκπροσώπων της, στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας, (ΙΕΝΕ), που διοργανώθηκε την Πέμπτη, 24 Μαϊου 2018, στο Ιδρυμα Ευγενίδου.

Το θέμα του Συνεδρίου ήταν «Επενδύοντας στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα», με εξειδικευμένο αντικείμενο, για τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν., το 6ο κατά σειρά θέμα, «Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Βιομηχανία και τις Επιχειρήσεις – Καλές Πρακτικές»

Το εξειδικευμένο αυτό θέμα, σχετίζεται με τον πλέον σημαντικό στόχο που έχει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος του κόστους της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος (Αντλιοστάσια) , που ανέρχεται σε 1.300.000€, περίπου, κατ’ έτος .

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος και ο Διευθυντής κ. Χρήστος Μαστορίκος, οι οποίοι εκπροσώπησαν τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στο Συνέδριο, έχουν δώσει ως πρώτη προτεραιότητα, την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος με μία σειρά διαδικασιών – ενεργειών, ως κάτωθι:

- Κατάργηση του Αντλιοστασίου του Ο.Τ.Ε., (πλέον κοστοβόρο)

- Μελέτη απόδοσης Αντλητικών Συγκροτημάτων Ναυπλίου

- Ελεγχος και καταγραφή αγωγών – συνδέσεων – εξαρτημάτων – αντλιών – δίκτυο ύδρευσης – σύστημα τη/γχου C.P.C.

- Αναβάθμιση λειτουργίας αντλιοστασίων πηγών Λέρνης – Αμυμώνης 
(στις φωτογραφίες : Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος, ο Διευθυντής κ. Χρήστος Μαστορίκος, ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης και ο σύμβουλος κ. Διονύσιος Ξένος).

Για τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.