5/15/2018 12:06:00 μ.μ.
0

Ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου 2017-2018, καθώς και ο σχεδιασμός ενεργειών ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, αναπτύχθηκαν στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας , που πραγματοποιήθηκε σήμερα την Τρίτη 15 Μαϊου 2018 στις 10:30 το πρωί υπό την προεδρία του Τάσου Καραγιάννη πρόεδρου του Σ.Ο.Π.Π.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση ήταν η δρομολόγηση έργων (όπου κρίνονται αναγκαία) και δράσεων αντιπυρικής προστασίας καθώς και επιμέρους θέματα που συνδέονται με τη πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Στην συσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη υπηρεσιών και φορέων, στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών και Εθελοντικές Οργανώσεις.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ των εμπλεκομένων, αιτήματα προέδρων και εθελοντών, τα οποία καταγράφηκαν για την άμεση απόκριση των υπηρεσιών των Δήμων.

Η συνεδρίαση ήταν ουσιαστική με σημαντική συνεισφορά όλων των παρευρισκομένων.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.