5/09/2018 08:57:00 μ.μ.
0

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αργολίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννη Γκιόλα ενημερωθήκαμε ότι μετά από πολύ χρόνο και αρχική μελέτη που είχε συνταχθεί τον Νοέμβριο του 2014 και επικαιροποιηθεί πρόσφατα με συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων υπεγράφη σήμερα η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου. 

Οι σχετικές εργασίες περιλαμβάνουν: 1. Επισκευή της πισίνας 2. Εγκατάσταση ισοθερμικού καλύμματος (κουβέρτα) 3. Μηχανολογικές εργασίες εγκατάστασης αντλιών θερμότητας για την θέρμανση του νερού της μεγάλης και της μικρής πισίνας. 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 248.000 € και ο συμβατικός χρόνος προβλέπει την ολοκλήρωση των εργασιών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. 

Το έργο έχει ενταχθεί σε σχετικό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης. Παράλληλα, το έργο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2018 στη ΣΑΕ016 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση (ΑΔΑ: 6ΒΙ465Χ18-ΚΩ8).

Σήμερα υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου παρουσία του βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας κ. Γιάννη Γκιόλα. 

Η ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών θα προσφέρει πολλά στους κατοίκους του Δήμου, στα ναυταθλητικά σωματεία και κυρίως στη νεολαία της πόλης και της γύρω περιοχής που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προπονούνται και να αθλούνται όλο τον χρόνο και να μην αναγκάζονται να μετακινούνται σε κλειστά κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.