5/30/2018 06:09:00 μ.μ.
0

Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ε. Αποστόλου, υπέβαλε ο Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια της  ανοιχτής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου που πραγματοποιήθηκε στις 25.5.2018, όπου συμφωνήθηκε να προωθηθεί αίτημα προς το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης της υλοποίησης των δευτερευόντων δικτύων του κεντρικού αγωγού του Αναβάλου.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης του Γ. Μανιάτη:

«Κύριε Υπουργέ,

σε συνέχεια πρόσφατης ανοιχτής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου με τη συμμετοχή των βουλευτών του νομού κι εν όψει της ολοκλήρωσης του κεντρικού αγωγού επέκτασης του δικτύου του Αναβάλου στην ευρύτερη περιοχή, συμφωνήθηκε να προωθηθεί αίτημα προς το Υπουργείο σας, προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης της υλοποίησης των δευτερευόντων δικτύων του κεντρικού αγωγού του Αναβάλου.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεται το Υπουργείο να διερευνήσει τρόπους χρηματοδότησης της μελέτης ή/και κατασκευής των δευτερευόντων δικτύων επέκτασης του κεντρικού αγωγού Αναβάλου στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου;»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.