5/04/2018 11:04:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται από τα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Τα υφιστάμενα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έχουν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την αδυναμία κάλυψης της πρωινής βάρδιας. Για την κάλυψη των αναγκών διακομιδής χρησιμοποιούνται σ’ αυτή την περίπτωση ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Λυγουριού δημιουργώντας έτσι πολλαπλά προβλήματα καθώς, πέραν της απόστασης και του συνεπαγόμενου χρόνου ανταπόκρισης, τα ασθενοφόρα αυτά πρέπει να μεταφέρουν ασθενή και συνοδό ιατρό προς την κατάλληλη Νοσηλευτική Μονάδα (συνήθως στο Ναύπλιο ή το Άργος) και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο Κρανίδι τον συνοδό ιατρό.

Τονίζεται ακόμη ότι τα κενά αυτά δεν μπορούν να καλυφθούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.    Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθούν τα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.