5/16/2018 11:04:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη με θέμα τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η μη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ Πελοποννήσου από το Πάσχα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σημαντικά προβλήματα και ταλαιπωρία στους πολίτες έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το ΣΥΠΟΘΑ Αργολίδας που είναι αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει να συνεδριάσει πριν από το Πάσχα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να εισαχθούν προς εξέταση με αποτέλεσμα η μεγάλη αυτή καθυστέρηση να είναι ανασταλτικός παράγοντας και τροχοπέδη για τους ενδιαφερόμενους.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες άμεσες ενέργειες θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και η ταλαιπωρία για τους πολίτες που έχει προκαλέσει η μη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ Πελοποννήσου από το Πάσχα”.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.