5/31/2018 11:34:00 π.μ.
0


Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τις εργασίες αντικατάστασης του παλαιού – προβληματικού αγωγού ύδρευσης στη περιοχή του Ζορμπά.

Το μεγάλο αυτό πρόβλημα δημιουργούσε επί χρόνια, μεγάλη όχληση στους περιοίκους λόγω διακοπής υδροδότησης από τις συχνές και επαναλαμβανόμενες βλάβες.

Επί πλέον υπήρχε πολύ μεγάλος κίνδυνος για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων δεδομένου ότι ο αγωγός βρίσκεται επί της Ε.Ο. Ασίνης – Τολού.

Είναι αντιληπτό ότι επερχομένης της τουριστικής περιόδου με αυξανόμενη την κίνηση των οχημάτων της μεγιστοποίησης του προβλήματος.

Οι εργασίες αφορούν την αντικατάσταση του παλαιού αγωγού με την κατασκευή νέου από σύγχρονο υλικό, σε μήκος 1.000μ.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται με πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση των κατοίκων του Τολού και γενικότερα των διερχομένων οδηγών για τη μέχρι σήμερα όχλησή τους και για όσο χρόνο χρειαστεί για την υλοποίηση του έργου. Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.