5/26/2018 07:42:00 π.μ.
0

Μέχρι την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 η Περιφέρεια Πελοποννήσου φιλοξενεί στο ΦΟΥΓΑΡΟ την Καλλιτεχνική Ομάδα Ερμιονίδας παρουσιάζοντας σε μια μεγάλη έκθεση ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τη δουλειά των μελών της.

Η έκθεση ξεκίνησε το Σάββατο 12 Μαΐου και περιλαμβάνει ζωγραφική, ξυλογλυπτική, κόσμημα και χειροτεχνία από τα 30 περίπου μέλη της ομάδας.

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Ερμιονίδας

Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Η εικαστικός Μαρία Παπαμιχαήλ, με δεκαετή και πλέον παρουσία στον εικαστικό χώρο συμμετέχοντας με έργα της, τόσο σε ατομικές εκθέσεις στην Ερμιονίδα, όσο και σε συλλογικές στην Αθήνα, ήταν αυτή που οραματίστηκε τη συνένωση των ερασιτεχνών δημιουργών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ερμιονίδα.

Σκοπός της ομάδας η ώθηση της ατομικής ερασιτεχνικής ενασχόλησης των Ερμιονιδέων δια μέσω της συλλογικότητας και της συνεργασίας, η ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα, η ανάδειξη και καταξίωση της Ερμιονίδας ως τόπου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και προορισμού.

Στόχοι της ομάδας η διοργάνωση εκθέσεων γενικού και θεματικού περιεχομένου στην Ερμιονίδα και ευρύτερα στην Αργολίδα.

Είσοδος ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας:6 μ.μ. – 9 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης : Έως Δευτέρα 28/5/2018
Σάββατο 11 π.μ. - 2.30 μ.μ. & 5.30 - 10 μ.μ. | Κυριακή 11 - 8 μ.μ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.