5/06/2018 06:35:00 μ.μ.
0

Καθήστε φρόνιμα σας βλέπει η κοινωνία ,κατ΄ουσίαν αυτό το μήνυμα στέλνει ο Βουλευτής της Ν.Δ. γνωρίζοντας καλά τα όσα έχουν συμβεί εως τώρα στην Αργολίδα.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Η δημοκρατική αυτή διαδικασία είναι ένα σημαντικό βήμα για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την εκλογική μας ετοιμότητα και να διεκδικήσουμε ακόμη δυναμικότερα την απαλλαγή της χώρας από τη σημερινή επικίνδυνη κυβέρνηση. Αυτό είναι σήμερα το επιτακτικό αίτημα της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων.

Είναι όμως ταυτόχρονα μια ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη σε ολόκληρη την κοινωνία που μας παρακολουθεί, και ξεκινώντας από τα του οίκου μας, ότι έχουμε τη βούληση και τη δύναμη να οδηγήσουμε τη χώρα μπροστά, στην ανάκαμψη, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Οφείλουμε λοιπόν μ' αυτές τις εκλογές να στείλουμε μήνυμα ενότητας, αποφασιστικότητας, αυτοπεποίθησης και δέσμευσης – το μήνυμα ότι το συμφέρον της πατρίδας και της κοινωνίας, οι αξίες και τα ιδανικά της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας είναι οι μόνοι, ακλόνητοι και αδιαπραγμάτευτοι γνώμονες της δράσης μας.

Ζητώ γι’ αυτό ο προεκλογικός αγώνας στην Αργολίδα να διεξαχθεί από όλους τους υποψηφίους σ' αυτό το πνεύμα της ενότητας και της υπευθυνότητας. Όλοι μας, καθένας από τη θέση του και με τις δυνάμεις του, οφείλουμε να διασφαλίσουμε έμπρακτα ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο δυνατούς και έτοιμους, ότι οι συμπολίτες μας που παρακολουθούν με ενδιαφέρον αυτή τη διαδικασία θα έχουν έναν ακόμη λόγο να μας εμπιστευθούν και να έρθουν κοντά μας, ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοί που αποδεδειγμένα είναι πρόθυμοι όχι μόνο να εκμεταλλευτούν μικροπολιτικά την κάθε αφορμή, αλλά και να σπείρουν διχόνοιες εκ του μη όντος θα μείνουν με άδεια χέρια.

Με τη βεβαιότητα λοιπόν αυτή, εύχομαι για μια ακόμη φορά σε όλους τους υποψηφίους των εσωκομματικών μας εκλογών στην Αργολίδα καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.