5/04/2018 01:14:00 μ.μ.
0

Το πρώτο του βιβλίο εξέδωσε ο γνωστός δάσκαλος των κινεζικών παραδοσιακών τεχνών κ. Θεόδωρος Λαμπάδας, με τίτλο «Luohan Kung - η τέχνη της υγείας» και έχει ως θέμα το Λόχαν Τσικόνγκ.

Το Λόχαν Τσικόνγκ, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα άσκησης και διατήρησης της υγείας, που οι ρίζες του φτάνουν βαθιά πίσω στο χρόνο.

Μία ανιχνεύσιμη ιστορία, μέσα από γενιές σπουδαίων Δασκάλων που αφοσιώθηκαν στη διάσωση και μετάδοση αυτής της υψηλής τέχνης.

Είναι το πρώτο που γράφεται στα ελληνικά, με τη μορφή πρακτικού οδηγού, περιλαμβάνοντας μία συνοπτική περιγραφή των αρχών και τεχνικών του. Mε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αποτελεί μία πρώτη γνωριμία με το σύστημα, αλλά και ένα βιβλίο αναφοράς για όσους ασκούνται ή θελήσουν να ασκηθούν μελλοντικά.

Η έκδοση έγινε από την εταιρία Ν. Γ. Χριστόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

Η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού-Κουνγφού που θα διεξαχθεί στη Αθήνα.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο!!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.