5/22/2018 07:09:00 μ.μ.
0


Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΜΟΤΟR-OIL για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας. Η MOTOR-OIL έχει αναδειχθεί έμπρακτα σε έναν από τους πολυτιμότερους υποστηρικτές της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και οι καλύτεροι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Κάθε προσφορά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την κοινωνική μας συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια ευαισθησία και τον ίδιο ζήλο την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας προς την κοινωνία και τον Δήμο μας.

----------------------------------------------
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ιδρύθηκε με την 149/26-06-2012 απόφαση του Δ.Σ. (στο πλαίσιο του άρθρου 2 του Ν.4071/2012 (ΦΕΚ Α 85) & των σχετικών αποφάσεων του Υπ. Εσωτερικών) και λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας (Α.Δ.Σ. 336/4-12-2016).0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.