6/20/2018 05:27:00 μ.μ.
0

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω στο δελτίο τύπου ο Βαγγέλης Ταχτσίδης εξελέγει Πρόεδρος του Δ.Σ. της ομάδας Ναύπλιο 2017 , διαβάζοντας τα ονόματα που αποτελούν την διοίκηση αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε πως η ομάδα εκτός από καλή οργάνωση έχει και οικονομική επιφάνεια, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως αυτή η οργάνωση και τα χρήματα θα μπορούσαν να ανήκουν στον Πανναυπλιακό, τα σχόλια και τα συμπεράσματατ΄αφηνω σ΄εσάς.

Δελτίο τυπου
 Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, κατ’ όπιν της από 8/06/2018 Προσκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου που κοινοποιήθηκε στα Μέλη, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ναύπλιο 2017, η οποία μετά από  συζήτηση προέβη σε τροποποίηση του καταστατικού, και ομόφωνα κατέληξε στην ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, όπως ακολούθως:
Πρόεδρος: Ταχτσίδης Ευάγγελος
Αντιπρόεδρος Α’: Λαπαθιώτης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Β’: Μουταφίδης Γεώργιος
Γραμματέας: Γρηγορίου Κωνσταντίνα
Ταμίας: Γκόφας Παναγιώτης
Μέλος: Μπελίτσος Σωτήριος
Μέλος: Ταχτσίδης Βασίλειος
Μέλος – έφορος: Ψύχας Χρήστος
Μέλος: Μπακάλης Ευάγγελος
Αναπληρωματικά Μέλη: Ξιξής Χρήστος , Ταχτσίδη Αφροδίτη, Ταχτσίδης Κωνσταντίνος
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έθεσε σαν πρωταρχικό του στόχο την οργάνωση, και την δημιουργία μιας υγιούς ομάδας που θα έχει σκοπό την άνοδο της στις εθνικές κατηγορίες με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου του Ναυπλίου για την επίτευξη αυτού του σκοπού.
Επίσης, με αυτό το δελτίο τύπου  να ευχαριστήσουμε τον  Μουταφίδη Γεώργιο και Ψύχα Χρήστο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προσπάθειά μας να δούμε την ομάδα μας στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες ως ενεργά μέλη του συλλόγου.
Ευχαριστούμε πολύ εκ  των προτέρων για όλα.

Με εκτίμηση,
ΔΣ «Ναύπλιο 2017»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.