6/07/2018 12:30:00 μ.μ.
0

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο βουλευτής Αργολίδας, είπε στην εκπομπή του Στ. Σχινά, στο ΚΟΚΚΙΝΟ.

· Αναδιάρθρωση του χρέους. Πολύ κοντά στην επιμήκυνση της αποπληρωμής ενός μεγάλου μέρους διακρατικών δανείων κατά 5-7 έτη.

· Το 2019 θα δοθούν 700 εκατομ. ευρώ για φοροελαφρύνσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων. Από την επόμενη χρονιά ουσιαστικές κοινωνικές παροχές.

· Τα 2/3 περίπου των ιδιοκτητών κατοικίας δεν θα επιβαρυνθούν καθόλου με αύξηση στον ΕΝΦΙΑ. Μικρό κομμάτι 18% ιδιοκτησιών θα έχει μείωση ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 15% θα υπάρχει μια ανεπαίσθητη αύξηση, κυρίως σε προνομιακές περιοχές (Μύκονος, Σαντορίνη κλπ) και πολύ μικρή έως μηδαμινή σε ελάχιστες απομένουσες περιοχές.

· Υγεία: Προσπάθεια αποφυγής επιβάρυνσης των οικονομικά ασθενέστερων. Μείωση –κατάργηση στη συμμετοχή των ασφαλισμένων. Σημαντική ενίσχυση της φροντίδας στην Πρωτοβάθμια Υγεία. (ΤΟΜΥ κ Κέντρα Υγείας).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.