6/07/2018 10:23:00 π.μ.
0
Το ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή» απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος»  και τους Εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια της μετάδοσης του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και τις συνεχείς δράσεις εγγραφής νέων δοτών στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η αφορμή δόθηκε με το δεδομένο ότι ένας ακόμη εθελοντής δότης που ενέγραψε ο Σύλλογος μας  στη δεξαμενή του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - «Χάρισε Ζωή» δώρισε πρόσφατα πολύτιμο μόσχευμα σε έναν ασθενή με καρκίνο του αίματος, χαρίζοντας του/της μια νέα ελπίδα ζωής.

Τέλος, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι από τα συνολικά 82 μοσχεύματα που έχει δωρίσει το ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή»  από το 2013, τα 5 προσφέρθηκαν από εθελοντές δότες του Συλλόγου μας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ».

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και τη συμβολή σας.

Συνεχίζουμε μαζί για να γίνει στο μέλλον η λευχαιμία παρελθόν…

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ»

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών μπορείς να ενημερωθείς κάνοντας κλικ εδώ ή να έρθεις στην επόμενη δράση - εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο την Δευτέρα 18 και Τετάρτη 20 Ιουνίου από τις 5:00 έως τις 8:30 μ.μ. στη Δημόσια βιβλιοθήκη "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ".0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.