6/11/2018 01:21:00 μ.μ.
0

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Δημήτριος Σφυρής θα δώσει Συνέντευξη Τύπου με θέμα τη συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στο Σύμφωνο Δημάρχων.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 
& ώρα 13.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης (Κτίριο Συγγρού).

Ο Δήμος Ερμιονίδας, σε συνεργασία με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. ΠΕΤΑ θα παρουσιάσει τις ιδρυτικές αρχές και τους στόχους του Συμφώνου Δημάρχων, καθώς και τα οφέλη που απορρέουν για τους Δημότες από την συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί επίσης το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε) του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ημέρα για την Ενέργεια».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ*


13.30 μ.μ. Προσέλευση

13.45 μ.μ. Έναρξη Ημερίδας

Χαιρετισμός Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Δημητρίου Σφυρή

13.50 μ.μ. Σύμφωνο Δημάρχων: Τι είναι και ποια είναι τα οφέλη –Εισηγητής κ. Νικόλαος Χιωτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.

14.00 μ.μ. Παρουσίαση Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος Δήμου Ερμιονίδας – Εισηγήτρια Αριάδνη Μίχου, Αρχιτέκτων, Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΕΤΑ Α.Ε.

14.20 μ.μ. Ερωτήσεις - Συζήτηση


*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί μέχρι την ημέρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.