6/27/2018 09:17:00 μ.μ.
0

Μια εύστοχη ανάλυση σε ότι έχει να κάνει με την συμφωνία για το Σκοπιανό έκανε την προηγούμενη Παρασκευή στο tvsuper ο Τάσος Γεώργας και οι εξελίξεις τον δικαιώνουν. Διαβάστε παρακάτω μια περίληψη της σκέψης του και δείτε στο βίντεο τις μας είπε.

Σκέψεις......
Θεωρώ πως και η χρονική στιγμή αλλά και οι συνθήκες πού επικρατούν στην οικονομία μας αλλά και οι γεωπολιτικές εξελίξεις , δεν δημιουργούν προϋποθέσεις ευνοϊκές για την επίτευξη συμφωνίας με τα Σκόπια . Εξάλλου το Σενάριο τής Διάσπασης τους , συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες . Συγχρόνως δεν υπάρχει καμία διάθεση εκ μέρους τους για αλλαγές στη Γλώσσα , στο Σύνταγμα , στην Ταυτότητα και την Ιθαγένεια όσο και στον Αλυτρωτισμό έναντι της Χώρας μας . Οι πολιτικές αναταράξεις από την Συμφωνία αυτή μπορούν να επιρεασουν το ηδη εξασθενισμενο πολιτικό σκηνικό , οδηγοντας σε δυσμενείς και απρόβλεπτες εξελίξεις . Διάχυτη είναι ήδη η αίσθηση ενός εθνικού διχασμού η η προσπάθεια δημιουργίας ενός .
Τα Βαλκάνια , βρίσκονται ήδη σε τροχιά επαναχάραξης συνόρων και συμμαχιών . Ελέω του Νέου Ψυχρού Πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία - Αμερική η περιοχή ετοιμάζεται να πάρει φωτιά .
Άρα δεν είναι η κατάλληλη χρονικά στιγμή για επίτευξη Συμφωνίας .
Προέχει ο εξ ανατολών κίνδυνος , ο οποίος τις τελευταίες μέρες τινει να γίνει μη προβλέψιμος και απειλητικός . Μετά από το πέρασμα τής κόκκινης γραμμής , τα γεγονότα αποκτούν δική τους δυναμική . Στην Ανατολική Μεσόγειο . Εκεί πρέπει να αναζητήσουμε το Μέλλον μας .!!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.