7/18/2018 10:47:00 π.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη με θέμα την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πόρου.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Αργολίδας, παρά το γεγονός ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον εδώ και πάνω από δύο μήνες από πυροσβέστες με μόνιμη κατοικία στον Πόρο για την στελέχωση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πόρου που βρίσκεται σε λειτουργία από τις αρχές Μαϊου, και παρά τη θετική εισήγηση του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οποία υπάγεται το Κλιμάκιο καθώς και του Περιφερειάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί η στελέχωσή του, ενώ βρισκόμαστε στη μέση και στο πιο δύσκολο μέρος της αντιπυρικής περιόδου.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Για ποιον λόγο δεν έχει πραγματοποιηθεί η στελέχωση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πόρου.

2. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα γίνει η στελέχωσή του και σε ποιο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.