8/25/2018 11:02:00 π.μ.
0

ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας θα φέρουν αναταράξεις, αλλά χωρίς συνέπειες για σας. Τα οικονομικά σας, αν και σταθερά θα σας προβληματίσουν. Ο σύντροφός σας θα είναι δίπλα σας σε ένα προσωπικό σας πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά τα επαγγελματικά σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα οικονομικό σας πρόβλημα θα βρει εύκολα λύση, αλλά με προσπάθεια. Η αισθηματική σας ζωή σας κρύβει μικρές εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα φέρει εκνευρισμούς και εντάσεις σε κοντινά σας πρόσωπα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα σας προβληματίσουν αφού θα πρέπει να καθυστερήσετε κάποιες, χωρίς όμως αρνητικές συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη υγεία σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην παρασύρεστε. Ο σύντροφός σας θα έχει περίεργη συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ
Η αναμονή για τις επαγγελματικές σας εξελίξεις θα σας δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμούς. Θα προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες οικονομικές λύσεις και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας. Οικιακά θέματα θα σας προβληματίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας στασιμότητα θα σας βάλει σε σκέψεις και θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο σύντροφός σας θα σας εκφράσει τα παράπονά του και τη δυσαρέσκειά του για εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε τις επαγγελματικές αλλαγές που έχετε σχεδιάσει. Τα οικονομικά σας, αν και περιορισμένα, σας κρύβουν μικρές ευχάριστες εκπλήξεις. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ήρεμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας άνοδος θα συνεχιστεί, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ένα οικονομικό θέμα θα ξεπεραστεί αφού θα βρεθεί λύση. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Η αλλαγή της εργασίας σας δεν ευνοείται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά ο σύντροφός σας θα είναι πιεστικός για την διαχείρισή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Οι προσπάθειές σας στην εργασία σας θα ανταμειφθούν και μια καλή επαγγελματική πρόταση σας περιμένει. Τα οικονομικά σας αν και σταθερά, θα ενισχυθούν απρόσμενα. Η αισθηματική σας ζωή όμως θα είναι ήρεμη χωρίς εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας για τις επαγγελματικές κινήσεις σας. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν προσοχή και οργάνωση. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και προβληματισμένος για τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηρεμία στην εργασία σας θα σας βάλει σε σκέψεις. Ένας συνάδελφός σας θα σας εκμυστηρευτεί προσωπικά του μυστικά. Να είστε όμως προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, γιατί θα χαθούν τελικά.

astrologio.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.