8/22/2018 02:50:00 μ.μ.
0

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για τη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 στην πόλη του Ναυπλίου.

Όπως ειπώθηκε στην διάρκεια της συνέντευξης, από τον κ. Κωστούρο, η προεργασία που έχει γίνει, έχει σχεδιαστεί από τους ίδιους τους ανθρώπους του εμπορίου με την συγκατάθεση του συνόλου σχεδόν των εμπλεκόμενων φορέων όπως ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Επιμελητήριο με την συμβολή και συμπαράσταση όλων των υπηρεσιών της πόλης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζει και συνδιοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», γιατί πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός τονώνει την αγορά, ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ζωντανεύει την πόλη μας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους κατοίκους να κατέβουν στην αγορά να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν. Δεν πρόκειται μόνο για μια εμπορική και οικονομική δραστηριότητα πολύ σημαντική, αλλά κυρίως πολιτιστική και κοινωνική.»

Στη συνέντευξη τύπου, παραβρέθηκαν εκτός από τη Δήμαρχο Ναυπλιέων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κ. Βερδελής, που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας», ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, οι οποίοι έκαναν από μια αναφορά για τη διοργάνωση.

Να τονιστεί ότι το σκεπτικό της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» ξεφεύγει από την απλή λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων μέχρι μετά τα μεσάνυχτα αφού έχουν προγραμματιστεί πολλά happenings στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μουσικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο αλλά και αρκετές εκπλήξεις και προσφορές.

Το Ναύπλιο είναι έτοιμο να ζήσει τη δική του «Λευκή Νύχτα» ευελπιστώντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πολύ κόσμο που θα ικανοποιήσει τους πάντες ώστε να γίνει θεσμός.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.