8/29/2018 04:33:00 π.μ.
0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Αργολίδας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018, σε βάρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ν.Μ. Ναυπλίου και εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή του στο προσωπικό των Νοσηλευτικών Μονάδων, το οποίο με υψηλό αίσθημα ευθύνης προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους ανεξαιρέτως  τους πολίτες.

Καλεί δε τόσο τους ασθενείς όσο και τους συνοδούς που προσέρχονται στις Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού, να αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους με την απαιτούμενη ευγένεια και σεβασμό και να συνεργάζονται μαζί τους.

Οι πρόσφατες απαράδεκτες και παραβατικές συμπεριφορές που έλαβαν χώρα στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου (προπηλακισμοί και βιαιοπραγίες) θα αντιμετωπισθούν με τις ενδεδειγμένες και προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες από τη Διοίκηση.

   
Το ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.