8/28/2018 02:09:00 μ.μ.
0

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων, κατά την 23η τακτική συνεδρίασή του, την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος :

Ψήφισμα

Στις 23-08-2018 προσερχόμενοι στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείο Ναυπλίου επιτέθηκαν αναίτια σε εφημερεύοντα ιατρό αυτού προκαλώντας του σωματικές βλάβες απευθύνοντας συγχρόνως εναντίον του απειλητικές και εξυβριστικές φράσεις.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ομόφωνα καταδικάζουν το ως άνω γεγονός, το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του ιδρύματος, υποβαθμίζει την άρτια παροχή υπηρεσιών, μειώνει δε και προσβάλει την προσωπικότητα των εργαζομένων του Νοσοκομείου, οι οποίοι πρέπει απερίσπαστοι από τέτοιου είδους γεγονότα, ήρεμοι με φιλότιμο και αυταπάρνηση να επιτελούν το καθήκον τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Καλούνται οι αρμόδιοι φορείς που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Νοσοκομείου να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του ως άνω γεγονότος και να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ασφάλεια των εργαζομένων και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Τύπο.

Ο  Πρόεδρος και  τα Μέλη                                                      Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

του  Δημ. Συμβουλίου                                                              Κωστούρος Ι. Δημήτριος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.