8/30/2018 07:23:00 μ.μ.
0
Villa-Melana-4.jpg

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Βρετανικό περιοδικό BUILD για την βράβευση του αρχιτεκτονικού μας γραφείου (S2PiA) στην κατηγορία του καινοτόμου σχεδιασμού για το 2018.

Σύνδεσμος για το Βραβείο: https://www.build-review.com/2018-s2pia-gr

Απο το περιοδικό BUILD:

“Τα βραβεία Build είναι αφιερωμένα στην ανακάλυψη και επιβράβευση των καλύτερων τεχνικών και καινοτομιών, σχεδιασμού και εξυπηρέτησης από τον διεθνή κατασκευαστικό και κτηματομεσιτικό κλάδο.

Τα βραβεία διεξάγονται όλο το χρόνο και απευθύνονται σε όλους τους τομείς της κατασκευής. Υπάρχουν κατηγορίες βραβείων για όλο το φάσμα των εργασιών, αναγνωρίζοντας όλα τα επίπεδα, από αρχιτέκτονες και προμηθευτές μέχρι κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους. Χάρις στις αυστηρές διαδικασίες έρευνας και επιλογής, εγγυόμαστε ότι μόνο οι πιο αξιόλογες επιχειρήσεις και ιδιώτες θα λάβουν ένα από τα αξιόπιστα βραβεία μας.”

Το βραβείο αυτό επιβραβεύει την πορεία του γραφείου μας τα τελευταία χρόνια με έργα που είναι είτε υπό κατασκευή, είτε έχουν ολοκληρωθεί και έχουν και αυτά με τη σειρά τους τιμηθεί σε ανάλογους διαγωνισμούς. Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση η επιβράβευση γραφείων σαν και το δικό μας που έχουν την έδρα τους εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων και προσπαθούν να παραγάγουν αρχιτεκτονικό έργο με κύριο μέλημα την ποιότητα και την ειλικρίνεια.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της αρχιτεκτονικής πρέπει και μπορεί να πραγματώνεται παντού, έτσι και αλλιώς το δομημένο περιβάλλον βρίσκεται γύρω μας όπου και αν υπάρχει η ανθρώπινη παρουσία.

Η προσπάθεια για εξωστρέφεια του παραγόμενου έργου του γραφείου είναι συνεχής και μας έχει οδηγήσει σε έργα εκτός Ελλάδας με το Λονδίνο να είναι ο πρώτος (και ευχόμαστε όχι ο τελευταίος) σταθμός!

Villa-Melana-18.jpg

Περισσότερα έργα και παραδείγματα της δουλειάς μας μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: https://www.s2pia.com/projects-greek

Παραθέτουμε 3-4 από τα τελευταία μας έργα που πιστεύουμε συνέβαλαν στη βράβευση του γραφείου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.