9/10/2018 05:56:00 μ.μ.
0

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, επισκέφθηκε σήμερα τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του νομού στο Ναύπλιο.

Συναντήθηκε και ενημερώθηκε διαδοχικά από τους διευθυντές, της Πρωτοβάθμιας κ. Σίδερη Δημήτρη και της Δευτεροβάθμιας κ. Γαληνό Γιάννη, όπως επίσης και από συνεργάτες και το προσωπικό των Διευθύνσεων.

Πληροφορήθηκε για την προετοιμασία και την ετοιμότητα στην κάλυψη των σχολείων του νομού, το απαιτούμενο διδακτικό προσωπικό, που φέτος είναι εγκαίρως και επαρκώς στελεχωμένο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Από την ενημέρωση και την συζήτηση που επακολούθησε προέκυψε η σχεδόν πλήρης κάλυψη των θέσεων του διδακτικού προσωπικού με αναπληρωτές, αφού φέτος η έγκαιρη πρόσληψη των αναπληρωτών ανήλθε στον αριθμό των 19.480 εκπαιδευτικών πανελλαδικά.

Ο βουλευτής εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας θα έχουν τεταμένη την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για την επίλυση των προβλημάτων, που θα παρουσιάζονται στη διάρκεια του σχολικού έτους , ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι και η βούληση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι η σταδιακή προκήρυξη μόνιμων θέσεων εκπαιδευτικών, που βέβαια εξαρτάται από το σύνολο των αναγκών και της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.