9/06/2018 12:11:00 μ.μ.
0

Διπλή πρωτιά του Πρόεδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή.

Καθώς ξεκινά πλέον ουσιαστικά η πέμπτη χρονιά της πενταετούς θητείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς καταγράφει διπλή  πρωτιά:

Πρώτος μεταξύ των 751 Ευρωβουλευτών με 2284 ομιλίες και 2827 τροπολογίες.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ

Πρώτος με 2284 ομιλίες-παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Αύγουστο του 2018 αναδείχτηκε ο  Νότης Μαριάς. Μάλιστα αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο σε  641 ομιλίες έναντι 344 που ήταν η διαφορά στα τέλη του  2016.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται με1643 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής IvanJAKOVCIC και ακολουθεί τρίτος ο Ιταλός NicolaCAPUTO με 1485 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση αναδείχτηκε ο Ρουμάνος Docu-ClaudianFRUNZULICA με 1276 ομιλίες ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ιταλός  Fabio-MassimoCASTALDO με 1266  ομιλίες.

Επίσης ο Νότης Μαριάς κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των 751 Ευρωβουλευτών με 2827 τροπολογίες.

Αυτά προκύπτουν από το αξιόπιστο σύστημα «ΜEPRanking» σήμερα 6/9/2018, το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών – παρεμβάσεων στην Ολομέλεια, τροπολογιών, ερωτήσεων κλπ.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, μέσω της διπλής  «πρωτιάς» που κατέλαβε έκανε για άλλη μια χρονιά ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωβουλή και ανέδειξε κατά κύριο λόγο τα προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Επισυνάπτεται η ιστοσελίδα της αξιολόγησης που παρουσιάζει τον αντίστοιχο πίνακα και τα στοιχεία

http://www.mepranking.eu/8/ep.php?order=CRE


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.