9/01/2018 06:42:00 μ.μ.
0

Ο Δήμος Ναυπλιέων στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για τη μείωση των αποβλήτων που οδηγούνται για ταφή και θέτοντας σε προτεραιότητα, την πρόληψη, τη διαλογή στην πηγή και την επαναχρησιμοποίηση, έλαβε έγκριση, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τη δημιουργία πράσινου σημείου.

Με αφορμή την έγκριση της εν λόγω μελέτης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος υπογράμμισε: «Μέσα από δύσκολες διαδικασίες και επικάλυψη αρμοδιοτήτων διαφόρων υπηρεσιών φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που αποτελεί και ένα σοβαρό βήμα στην υλοποίηση του Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Ναυπλιέων.

Η προώθηση της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης μέσω της διαλογής στην πηγή, η ανάκτηση υλικών υψηλής καθαρότητας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών μπαίνουν σε εντελώς διαφορετική διάσταση».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.