9/05/2018 06:20:00 μ.μ.
0


Το τμήμα της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ αρχίζει δουλειά! 

Από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 11 με 12:30 το μεσημέρι οι φίλοι της μουσικής με ηλικίες 6-15 ετών με καθοδηγητή-μαέστρο τον κ. Νίκο Καπετάνιο  τραγουδούν, μαθαίνουν στοιχεία της μουσικής, ασκούνται σε επιλεγμένα και ποικίλα μουσικά ακούσματα, προετοιμάζονται για διάφορες δραστηριότητες-παρουσιάσεις του Συλλόγου. Κι όλα αυτά αβίαστα γιατί το κέφι και η διάθεση του κ. Νίκου είναι ανεξάντλητο! Η ψυχαγωγία των μικρών χορωδών είναι για τον μαέστρο και πιανίστα το πρώτο μέλημα.

Η προετοιμασία για το αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Νίκο Γκάτσο επιβάλλει πρόβες με εντατικούς ρυθμούς.

Προσκαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου.

============================

Εν τω μεταξύ, οι πρόβες της μικτής χορωδίας ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Κόντη, στην αίθουσα του συλλόγου στην οδό Ιακώβου Μάνου 10 στο Άργος.
Τη χορωδία συνοδεύει στο πιάνο η καθηγήτρια Μουσικής κα Αναστασία Σταματοπούλου, στο μπουζούκι ο κος Νίκος Τσάγκαρης και στο τουμπελέκι ο κος Παναγιώτης Ρέντας.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της χορωδίας επιβάλλουν πρόβες με εντατικούς ρυθμούς καθώς το ρεπερτόριο είναι ανανεωμένο και περιλαμβάνει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι. Έτσι το τμήμα της μικτής χορωδίας πραγματοποιεί τις πρόβες του κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:00 ως τις 21:30 μ.μ.

Η χορωδία ετοιμάζεται για το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών που θα διοργανώσει μέσα στο φθινόπωρο.

Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία με στόχο την ηχογράφηση του 2ου CD της χορωδίας. Αυτό το CD θα περιλαμβάνει μια επιλογή ρεμπέτικων τραγουδιών από τη νέα δουλειά της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ.

Προσκαλούμε όσες και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου. Εμάς η μουσική μας έχει φέρει πιο κοντά…νιώθουμε ότι ανήκουμε και σε μια μεγαλύτερη οικογένεια που ευτυχώς μας διώχνει τη μιζέρια και μας γεμίζει αισιοδοξία. Με τη μουσική τα ξεχνάμε όλα!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου 27510-20370, 6938625033.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.