9/11/2018 03:10:00 μ.μ.
0

Ο αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα – στα παιδιά που σήμερα ξεκινούν ένα νέο ταξίδι γνώσης, στους εκπαιδευτικούς που μέσα σε συχνά πολύ αντίξοες συνθήκες επιτελούν το λειτούργημά τους με ευσυνειδησία και δέσμευση, και τους γονείς και κηδεμόνες που με θυσίες στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Το πολύ σημαντικό έργο των σχολείων μας, που οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ατομικές προσπάθειες με τη συμβολή της πολιτείας να είναι συχνά ανεπαρκής, είναι για ολόκληρη την κοινωνία μας αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας, αλλά και υπενθύμιση της ευθύνης να στηρίξουμε οργανωμένα και ουσιαστικά την εκπαίδευση στον τόπο μας.

Στην Αργολίδα, για μια ακόμη φορά η σχολική χρονιά ξεκινά με σημαντικά προβλήματα, καθώς παρά την σχετική επείγουσα παρέμβασή μου από τον Αύγουστο, αλλά και την επισήμανση μου προς τον Υπουργό πριν από λίγες μέρες, ακόμη δεν έχει επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, με αποτέλεσμα χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες και οι οικογένειές τους να μην μπορούν να κάνουν στοιχειωδώς τον προγραμματισμό τους.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, καλώ επιτακτικά τους αρμόδιους Υπουργούς να επιλύσει άμεσα, έστω και τώρα, αυτό το πρόβλημα, που αν μη τι άλλο καταδεικνύει το επίπεδο σοβαρότητας και αποτελεσματικότητας με το οποίο αντιμετωπίζουν οι αρμόδιοι το κρίσιμο για την πατρίδα και την κοινωνία μας πεδίο της εκπαίδευσης».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.