18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αγαπητές μου συμπολίτισσες και αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μετά από ένα αρκετά κουραστικό, αλλά συνάμα εποικοδομητικό διάστημα της προεκλογικής μου εκστρατείας, χθες το βράδυ έλαβα με τιμή την εντολή σας, να σας εκπροσωπήσω ως βουλευτής στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Μια εντολή, η οποία με γέμισε με χαρά, αλλά και με περίσσιο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς, στους οποίους δεσμεύτηκα ότι θα καταβάλλω το μέγιστο των δυνάμεών μου, για να ξεκινήσει μια καινούργια ημέρα αλλαγής για την Αργολίδα.

Η αγάπη σας, η στήριξή σας, τα καλά σας λόγια και η τεράστια αγκαλιά, με την οποία με υποδεχθήκατε όλες αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στο νομό μας, δεν μπορούν να ανταποδοθούν από μέρους μου με ευχαριστήρια λόγια, παρά μόνο με την εκπλήρωση των δεσμεύσεων και των υποσχέσεών μου, με πράξεις, με έργα και με πολλή δουλειά.

Το κοινό μας όραμα και οι κοινή μας αισιοδοξία, ότι η Αργολίδα μπορεί να αλλάξει σελίδα, έδωσε στο Κίνημα Αλλαγής το ποσοστό του 14,82% στο νομό μας, νούμερο σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό επικρατείας (8,10%), γεγονός που καθιστά την Αργολίδα στους πρώτους νομούς με τα υψηλότερα ποσοστά του κινήματός μας.

Η εντολή του Ελληνικού λαού μας έθεσε στο αξίωμα της αντιπολίτευσης, ένα αξίωμα το οποίο καλούμαι να υπερασπιστώ και να εκπροσωπήσω στο κοινοβούλιο, με τον καλύτερο και πιο συμφέροντα τρόπο για την Αργολίδα μας. Δεν είμαι άνθρωπος των αντιπαραθέσεων ή των σκληρών κομματικών γραμμών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αντισταθώ σθεναρά σε οτιδήποτε θεωρήσω ότι μπορεί να βλάψει ή να μειώσει ή να θίξει τα συμφέροντα του τόπου μας. Η εντολή σας είναι ξεκάθαρη και αυτήν θα υπερασπίζομαι πάντα.

Θέλω να συγχαρώ τους έτερους δύο βουλευτές του νομού μας, τον κύριο Γιάννη Ανδριανό και τον κύριο Γιάννη Γκιόλα για την επανεκλογή τους και να τους υποσχεθώ ότι θα είμαι πάντα ανοιχτός σε μεταξύ μας διάλογο και συνεργασία, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για τον κοινό μας αγώνα τους, μέχρι χθες, συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Γιάννη Στεφάνου, την Παρασκευή Νικολάου και την Σταματία Καρούση – Τάσαινα και να τους καλέσω, όλοι μαζί, να υπερασπιστούμε το μεγάλο ποσοστό του κινήματός μας στην Αργολίδα.

Στην προσπάθειά μου αυτή δεν ήμουν μόνος. Είχα δίπλα μου, εκτός από όλους εσάς, την οικογένειά μου, τους στενούς μου φίλους και τους συνεργάτες μου. Τους ευχαριστώ όλους για την ανοχή τους και για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και για τη συνεργασία μας.

Με τιμή

Ανδρέας Πουλάς

Βουλευτής Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Ο αγώνας των αγροτών του Νομού μας για δίκαιες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ συνεχίζεται.»

Βρεθήκαμε και σήμερα στο πλευρό των αγροτών του Νομού μας, στην κινητοποίηση και την σύσκεψη που διενεργήθηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, με θέμα τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις του παγετού  του Ιανουαρίου. Το ζητούμενο σήμερα είναι ένα: να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες εκδίκασης των ενστάσεων, ώστε να λάβουν όλοι οι πληττόμενοι αγρότες […]

«Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»: Παντού η φανερή απουσία της απερχόμενης Περιφερειακής αρχής

Από την παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου: Η ενεργή παρουσία μας στο Νομό Κορινθίας, αλλά  και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο μας φέρνει ολοένα και περισσότερο πιο κοντά στον στόχο μας. Χθες επισκεφθήκαμε το Περιγιάλι και το Λέχαιο Κορινθίας. Οι ανοιχτές συζητήσεις μας με τους συμπολίτες μας είναι χρέος και ευθύνη για την παράταξη μας, «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» με επικεφαλής […]